mandag 13. februar 2012

Etter en lang blogg-pause

Sommeren 2011 tok litt gnisten fra meg på mange områder, også blogg-messig, og jeg er sikkert ikke alene om det. Jeg har i høst selvsagt strikket, heklet og sydd, men har ikke hatt lysten til å blogge. Men nå skal jeg virkelig la 2012 komme med ny gnist og et fortsatt ønske om å kunne bidra med fokus på garn og tekstiler, nemlig!

Er nettopp ferdig med Olive av Helga Isager. En lekker lett liten sak som veier kun 181 gram og er en drøm å ha på. Strikket i tynn gråhvit cashwool fra Iceyarn og Chili Gredelin Simone i nydelige lillatoner.
Glattstrikkpartiene har jeg strikket på strikkemaskin, hvilket jo krevde omregning av oppskriften samt endel montering, så jeg er usikker på om det sparte meg for noe tid. Jaja. Rillestrikk-partiene er strikket for hånd.
(beklager at det kun ble mobilbilder)

9 kommentarer:

Charlotte sa...

Har vært innom her for å se meg litt rundt igjen :) Du har veldig mye fint her inne altså!

Rock'n'Roll Beate sa...

Så gøy det var å se den "live". Den har jeg tenkt på å strikke mange ganger, men det er stadig noe som sniker seg forbi i køen. Utrolig fin!

siwi sa...

Nok en fin påminnelse på at denne må strikkes!

sissel sa...

Nydelig, og så ser den bare så herlig myk å ha på seg.

Xhantippe sa...

Så hyggelig at du har en oppdatering på bloggen. For en nyyydelig genser! Har vurdert å strikke den selv, men alle de maskene på tynne pinner virker fryktinngytende.

Hilde sa...

Olive er bare nydelig. Har en selv som er halvferdig og som har ligget i kurven siden i fjor. Nå tror jeg sannelig at jeg skal gjøre den ferdig.

Petronella sa...

Sommeren 2011 ble tøff for mange av oss, så jeg skjønner godt om du trengte en pause fra blogging og sånnt. Det blir liksom litt uviktig sammenlignet med andre ting, inimellom. Sånn er det bare. Men det er hyggelig at du er kommet igang med blogging igjen - Oliven din ble kjempefin, og det er inspirerende å seog lese om alle dine flotte handarbeider :-)

Jorunn S. sa...

Kjempefin både fargevalg og garnkvalitet (kjenner ikke garnet, men bildene forteller). Jeg har også planer om å strikke glattstrikken på strikkemaskin. Tror ikke jeg har tålmodighet til å strikke det for hånd...

frøken ij sa...

Fine farger sammen, og den lillafargen var virkelig lekker (men nå er visst jeg svak for lilla også da..)

God helg! :D